22-juli-2024

Magneti Marelli Parts & Services: een compleet assortiment originele reserveonderdelen voor verlichtingsapparatuur

Magneti Marelli koplamp: OEM-wisselstuk voor autoverlichting

Magneti Marelli Parts & Services onderscheidt zich op het gebied van de aftermarket door het aanbieden van een uitgebreid assortiment verlichtingssystemen van originele kwaliteit, ontwikkeld door Marelli Automotive Lighting, een wereldleider op dit gebied. Met meer dan 5.000 beschikbare referenties, waarvan bijna 3.000 voor de Italiaanse markt, voldoet het aanbod aan de behoeften van automobielprofessionals.

De door Marelli Automotive Lighting vervaardigde productielijn, exclusief gedistribueerd door Magneti Marelli Parts & Services voor de onafhankelijke aftermarket, omvat dezelfde producten die worden geleverd aan wereldwijde grote autofabrikanten en wordt aangevuld met referenties van andere partners, allemaal strikt origineel materiaal.

Dit betekent dat alle door Magneti Marelli Parts & Services aangeboden verlichtingssystemen profiteren van de strenge eisen die worden gesteld aan de originele apparatuur, waardoor werkplaatsen tijdens hun installatie zijn beschermd tegen moeilijkheden of onverwachte problemen.

 

Alle technologieën voor reserveonderdelen

Het assortiment verlichtingssystemen omvat halogeen, xenon, LED, adaptieve LED, LED-matrix en met lasergrootlicht; daarnaast zijn er mistlampen, dagrijlichten, achterlichten met progressieve richtingaanwijzers, LED en gloeilamp en alle controlesystemen, zoals xenon en LED-controle-eenheden, connectoren en adapters.

Dankzij het gebruik van innovatieve technologieën en nauwgezette aandacht voor detail, verzekeren de koplampen een uniforme lichtverdeling voor superieur zicht, terwijl de achterlichten een intense en homogene helderheid garanderen om duidelijk en veilig te worden gezien.

Elke component is ontworpen om optimale prestaties en verkeersveiligheid te garanderen, met een uitgebreide dekking voor een breed assortiment aan voertuigmodellen.

Functionaliteitscookies uitgeschakeld

Een traditie van innovatie

Marelli Automotive Lighting is op basis van het aantal onderdelen de op één na grootste verlichtingsfabrikant ter wereld, die via zijn 31 locaties, inclusief productiefaciliteiten onderzoeks- en ontwikkelingscentra koplampen, achterlichten en componenten ontwikkelt en produceert voor grote autofabrikanten.
Het bedrijf blijft de industrie op innovatieve wijze leiden door het combineren van hoge prestaties en een geavanceerd design.


Het brede assortiment van Marelli Automotive Lighting systems is ontworpen en ontwikkeld dankzij de in de loop der jaren opgedane knowhow met oplossingen zoals xenon, full-LED, matrix-LED, Laser en digitale koplampen. Zo produceerde Marelli bijvoorbeeld al in 2018 de LED-koplampen voor de DS 7, uitgerust met de eerste mechatronische actuatoren die in staat zijn de secundaire reflectoren te draaien, met tien verschillende verlichtingsfuncties geregeld door middel van drie niveaus van communicatienetwerken. In 2019 waren er de intelligente LED-koplampen van de BMW 3-serie, met lasergrootlicht en antiverblindingstechnologie, terwijl er in 2020 de LED-matrixkoplampen van deAudi A4 waren en in 2021 de geanimeerde LED-achterlichten met de knipperlichten van de Land Rover Discovery. Het bedrijf streeft er voortdurend naar, de grenzen van innovatie te verleggen. Recent introduceerde het LED-matrixkoplampen met digitale lampen voor de Audi A8, die gevarenwaarschuwingen projecteren, waaruit voortdurende aandacht voor veiligheid en geavanceerde technologie blijkt. Deze ontwikkelingen blijven de toekomst van automobiele verlichting vormgeven. Daarmee wordt de toewijding van Marelli Automotive Lighting en Magneti Marelli Parts & Services voor het bieden van innovatieve oplossingen voor de veranderende behoeften van de automobielsector benadrukt.
 

In de reserveonderdelen-sectie van deze website zijn alle details van Magneti Marelli Parts & Services beschikbaar.

Met meer dan 30 productlijnen biedt Magneti Marelli Parts & Services complete en betrouwbare oplossingen om te voldoen aan behoefte op het gebied van auto-onderhoud en -reparatie, waarbij superieure prestaties en klanttevredenheid worden verzekerd.